Nytt fartøy

'Fosnafjord' døpt i Bildudalur

På årets varmest dag ble 'Fosnafjord', en imponerende katamaran på 25x13 meter, døpt i en verdig seremoni. Rundt 40 personer fra kunder, produsenter og eiere var til stede for å overvære denne begivenheten.

'Fosnafjord' døpt i Bildudalur

Fosnafjord, som er produsert av Salthammer, ble overlevert til Arnarlax og Arctic Fish høsten 2022 og vil nå utføre viktige serviceoppdrag for kundene langs nordvestkysten av Island. Dette er det andre fartøyet til Abyss som opererer på Island, og det er et positivt signal om selskapets ambisjoner på Island.

Victor Jensen, administrerende direktør i Abyss AS, uttalte i sin tale;

«Fosnafjord er virkelig en arbeidshest, og er spekket for å kunne gjennomføre operasjoner på Island. Dette blir vårt andre fartøy som opererer på Island, og det er et godt signal om våre ambisjoner i dette vakre og ressurssterke landet.  Vi planlegger langsiktig på dette området, og håper å ekspandere ytterligere gjennom godt samarbeid med fornøyde kunder, lokalbefolkning og myndigheter.»

Gudny Sigurdsdottir, en respektert person i samfunnet, holdt en verdig tale på islandsk som gudmor for Fosnafjord. Hun uttrykte gode ønsker og ønsket fartøyet og mannskapet en trygg ferd. Abyss er takknemlige for at Gudny har takket ja til å være Fosnafjords æreskvinne.

Båtdåpen av Fosnafjord markerer en viktig milepæl for Abyss og deres engasjement i Island. Med en dedikert besetning og moderne utstyr, deriblant 2 kraner på 185tm og 100tm og et avansert ballasteringsystem fra MRPC,  vil Fosnafjord være en pålitelig partner for kundene ved Vestfjordene.


Julehilsen fra Abyss

22 desember 2023

En julehilsen til alle våre kunder, samarbeidspartnere og Abyss-venner fra daglig leder Victor Jan Jensen.

Havfruer på besøk hos Abyss

17 november 2023

Fredag 17. november hadde vi besøk av engasjerte jenter i forbindelse med årets "Havfrua Nordvest".

Scroll til toppen