Ledende leverandør av arbeidsbåt- og undervannstjenester

Abyss Group: Lang erfaring og et bredt tilbud av tjenester og produkter

 Vi har hovedbase i kystbyen Kristiansund, regionale kontorer i Haugesund, Ulsteinvik og Sandnessjøen og virksomhet langs hele norskekysten og internasjonalt.

Vi siden 2001 sett det som vår oppgave å bidra i utviklingen av en profesjonell og sikker servicebåt-næring for havbruk. Dette har vi blant annet gjort ved å tilpasse arbeidsmetoder, kultur og teknologi fra offshorenæringen med nyskapende løsninger for oppdrettservice.

En omfattende fartøys- og utstyrspark

En omfattende fartøys- og utstyrspark

Abyss Group disponerer en omfattende flåte av større og mindre spesialfartøy for fortøyningsarbeid, servicearbeid, dykker-/ROV-arbeid og transport av gods.

Vi har også et av landets største utvalg av ROV (miniubåt) for inshore bruk, samt offshore OBSROV.  I tillegg til spesielt utrustede dykkerfartøy har vi containerbasert løsninger og andre mobile løsninger, inklusive utstyr sertifisert og godkjent utstyr for dykking iht krav fra Petroleumsdirektoratets og Equinor.

Ta kontakt for informasjon om spesialutstyr og verktøy for alle typer undervannsarbeid. Vi har det meste, og skaffer resten.

HMS og kvalitetsstyring

HMS og kvalitetsstyring

Å ta godt vare på våre ansatte og miljøet vi opererer i er Abyss Groups største ansvar!

Selskapets ledelse er derfor forpliktet til å sørge for gode arbeidsforhold og for å kontinuerlig forebygge at personer, miljø eller materiell ikke blir skadet gjennom virksomheten vi driver. I tillegg til dette er hver enkelt ansatt forpliktet til å ta vare på sine kolleger, og gjøre sitt ytterste for at deres helse og sikkerhet ikke settes i fare.

Selskapene skal tilfredsstille krav i aktuelt regelverk og relevante standarder. Alle våre selskaper er sertifisert iht ISO 9001. For å dokumentere vår HMS og kvalitetsforpliktelse har Abyss Group også en rekke andre sertifiseringer og godkjenninger.

Scroll til toppen